Millora la seguretat dels teus apartaments turístics

Solucions per apartaments turístics

Que els teus pisos turístics gaudeixin de la seguretat necessària és primordial. No saps com augmentar-la? Des de RIGAU t’aconsellem sobre tot el que pots fer perquè així, sense necessitat d’entregar-los les claus, puguis tenir un total control de les entrades i sortides dels teus hostes.

Clau virtual

L’hoste haurà de transmetre la clau virtual a través del teclat exterior.

Tapkey

A través d’un compte de Google i sense necessitat d’internet ni llum elèctrica, et permet dur el control de les portes a través del teu telèfon mòbil o transponedor, i que així puguis donar accés al moment als teus hostes encara que us trobeu separats per una gran distància. És l’opció ideal per a aquells que disposen de pisos de lloguer, cadenats, garatges, alarmes…

DSMART GUEST KEY

Podràs generar un codi temporal que permetrà als teus hostes accedir a l’apartament sense important la distància a la què estiguis i evitant així haver de fer entrega de claus.

Codi

Es crearà un codi d’activació de 20 dígits que habilitarà un PIN de 4 xifres que es mostrarà durant un temps prèviament seleccionat. Acabada la data de reserva, es cancel·larà automàticament.

Entrada

Et permet accedir a l’interior de l’espai a través del teu telèfon mòbil, empremta, comandament o teclat, i sense requerir internet ni llum elèctrica.

Servei de serralleria 24h, 365 dies a l'any

Tenim disponibilitat total per a obrir qualsevol tipus de pany.

Aquestes son només algunes de les poblacions on donem servei: Girona, Figueres, Salt, Sant Feliu de Guixols, Roses... Veu-re més

972 20 20 04