Aporta seguretat i estalvi

Mestrejament de claus

Aquest sistema et permetrà obrir tots els accessos a través d’una única clau.

Amb el pla de tancament (mestrejament) podràs definir quins son els accessos d’entrada i sortida d’un espai tenint en compte els permisos assignats a cada usuari. Hi ha 3 claus diferents:

  1. D’usuari: Permet obrir una porta o un pany.
  2. Submestra: Permet obrir un conjunt de portes i accessos.
  3. Mestra: Permet obrir tots els accessos d’una mateixa instal·lació.

El Pla de tancament (o disseny de mestrejament), ens permetrà planificar i simular tots i cada un dels escenaris diferents, gràcies al fet que prèviament haurem definit l’estructura piramidal corresponent. A RIGAU posem al teu abast diferents marques i sistemes perquè triïs quin s’adequa més a les teves necessitats i pressupost.

Disseny del Pla de tancament

S’ha d’establir les diferents posicions dels bombins tenint en compte els usos, en lloc de les ubicacions. A més, caldrà definir l’estructura piramidal (amb tots els accessos ben planificats), els nivells de classificació dels accessos, simular els escenaris, quines seran aquelles posicions de reserva en cas de pèrdua o rebotir de claus, etc.

Components del sistema

Es tracta de bombins que requereixen una alta seguretat, i en especial amb aquells cilindres d’exterior. Aquest n’és el cas de les claus copiables, a través de sistemes anti bumping, permisos requerits, pitons anti trepant o el pont anti extracció.

Preus

Disposem d’una gran varietat de marques i sistemes per tal d’ajustar-nos a qualsevol necessitat o pressupost. 

Servei de serralleria 24h, 365 dies a l'any

Tenim disponibilitat total per a obrir qualsevol tipus de pany.

Aquestes son només algunes de les poblacions on donem servei: Girona, Figueres, Salt, Sant Feliu de Guixols, Roses... Veu-re més

972 20 20 04